Hjemmesider - et udvalg

Arkilux Design

Arkilux

Arkilux designer, renoverer, projekterer, ombygger og konstruerer bæredygtige løsninger indenfor erhvervsbelysning. Alt hvad de gør, gør de med øje for lysets påvirkning i alle rum, og med lysets effekter for øje.
Opgaven bestod i at opgradere deres logo og lave en ny hjemmeside.

IT Eksperten

IT Eksperten er virksomhedernes sikkerhedsnet indenfor IT.

Opgaven bestod i at lave en ny moderne hjemmeside der skiller sig ud fra mængden. Løsningen blev bla. små animationer på siderne, der skaber liv og fokus på temaerne.

IT Eksperten
Malerfirma

Nybo Kessler

Nybo-Kessler Entreprise udfører maleropgaver for private, erhverv, boligselskaber, offentlige institutioner og myndigheder.

I forbindelse med design af ny hjemmeside, entrerede vi med en fotograf der fotograferede bilen til forsiden.

Ayurveda

Trine Bloch

Trine Bloch tilbyder et ayurvedisk sundhedsforløb og støtter med viden, indsigt og konkrete råd til mere energi, styrke, sundhed og livsglæde.

Trine ønskede en enkel og personlig hjemmeside. jeg skabte logoet på baggrund af hendes håndskrift og med personlige fotograferede billeder, blev siden både rolig og personlig.

A Place To

Vi kender næsten allesammen unge der leder efter bolig, enten mens de studerer eller som familie. Markedet er svært tilgængeligt, der er rift om boligerne. Det er det marked A Place To blandt andet søger at afhjælpe, med boliger til studerende, små familier og unge generelt.

Re-design af hjemmeside til et let og enkelt udtryk.

Fried Energi

Fried Energi

Henrik Fried er energikonsulent og rådgivende bygningskonstruktør. Han hjælper sine kunder med at nedbringe energiforbruget, så de både sparer penge, nedsætter deres CO2-forbrug og øger værdien af deres bolig.

Design af logo og opsætning af hjemmeside. Tekster og kommunikationsvejledning – R-Story.

Necto

Necto arbejder for at styrke forebyggende indsatser for bedre mental sundhed blandt ledere og medarbejdere i små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Opgaven bestod i at designe et logo og lave en branding i form af farver, typografi og “tone of voice”. Herudover er der lavet en ny hjemmeside.

Libersu

Libersu arbejder for et mere gennemsigtigt marked for konsulentopgaver primært indenfor life science industrien. Gennem deres forum kan virksomheder dele tidsbegrænsede opgaver med selvstændige konsulenter. 
 
Design af logo og opsætning af hjemmeside. Tekster og kommunikationsvejledning – R-Story.