Hjemmesider - et udvalg

Arkilux Design

Arkilux

Arkilux designer, renoverer, projekterer, ombygger og konstruerer bæredygtige løsninger indenfor erhvervsbelysning. Alt hvad de gør, gør de med øje for lysets påvirkning i alle rum, og med lysets effekter for øje.
Opgaven bestod i at opgradere deres logo og lave en ny hjemmeside.

IT Eksperten

IT Eksperten er virksomhedernes sikkerhedsnet indenfor IT.

Opgaven bestod i at lave en ny moderne hjemmeside der skiller sig ud fra mængden. Løsningen blev bla. små animationer på siderne, der skaber liv og fokus på temaerne.

IT Eksperten
Malerfirma

Nybo Kessler

Nybo-Kessler Entreprise udfører maleropgaver for private, erhverv, boligselskaber, offentlige institutioner og myndigheder.

I forbindelse med design af ny hjemmeside, entrerede vi med en fotograf der fotograferede bilen til forsiden.

Ayurveda

Trine Bloch

Trine Bloch tilbyder et ayurvedisk sundhedsforløb og støtter med viden, indsigt og konkrete råd til mere energi, styrke, sundhed og livsglæde.

Trine ønskede en enkel og personlig hjemmeside. jeg skabte logoet på baggrund af hendes håndskrift og med personlige fotograferede billeder, blev siden både rolig og personlig.

Dansk Varmepumpe Center

Logo, annoncer, hjemmesidedesign og billedvalg.

Logo er inspireret af det danske flag og kommunikationen henvender sig til boligejere i Danmark.

Da varmepumper jo benytter luft som energikilde, var det nærliggende at benytte billeder der får tankerne omkring luft og vind.

Varmepumper
Fried Energi

Fried Energi

Henrik Fried er energikonsulent og rådgivende bygningskonstruktør. Han hjælper sine kunder med at nedbringe energiforbruget, så de både sparer penge, nedsætter deres CO2-forbrug og øger værdien af deres bolig.

Design af logo og opsætning af hjemmeside. Tekster og kommunikationsvejledning – R-Story.

Necto

Necto arbejder for at styrke forebyggende indsatser for bedre mental sundhed blandt ledere og medarbejdere i små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Opgaven bestod i at designe et logo og lave en branding i form af farver, typografi og “tone of voice”. Herudover er der lavet en ny hjemmeside.

Mind Consult

Mind Consult

Mind Consult hjælper skoler og andre organisationer med at skabe gode og sunde rammer for børn og unge.

Mind Consult havde behov for at få strammet deres logo op. Derudover har jeg lavet ikoner der underbygger deres arbejdsområder. Desuden har de fået hjælp til PowerPoint præsentationer og ny hjemmeside.

Design af logo og opsætning af hjemmeside. Tekster og kommunikationsvejledning – R-Story.